http://kepfeltoltes.hu/140215/859207770pici2_www.kepfeltoltes.hu_.png

Kedvcsináló

Nos, mint ahogy ígértem, itt egy kis összefoglaló és kedvcsináló a történethez. Tudom, nem sok, de türelem rózsát és részt terem. :)
 
Bill Kaulitz fogadást vesztett. Életében először.
Magabiztosan, bízva a szokásos szerencséjében egyezik meg testvérével; ám a fogadás nem várt fordulatot vesz, és Bill, életében először veszít. A fogadás tárgya, miszerint a vesztesnek vacsorázni kell vinnie egy vadidegen nőt, kissé feszélyezi a fiatal férfit. Lelki békéjére különösen rossz hatással van Tom, aki semmit nem hajlandó elárulni az általa kiválasztott nőről, mondván: ’Mindent a maga idejében öcskös.
Bill mit sem sejtve érkezik a randevú helyszínére, ahol a környék legkapósabb, kifinomul igényekkel rendelkező escort hölgyeménye várja falatnyi, fekete mini ruhában és tűzpiros körmökkel.
Kategória: Heteró
Szereplők: Bill Kaulitz, saját női karakter
Fő párosítás: Bill/saját női karakter
Műfaja: Erotikus
  Figyelmeztetések: Felnőtt tartalom, trágár beszéd.

2 megjegyzés:

  1. Muhahaaa *ww*
    Hát ezért megérte egész nap az oldalon lógni :D Lehet, hogy ezért is ugrott így meg a látogatottság >.< bocsikaa :D♥♥♥ Hát de na :D figyelemmel kísértem hogyan rakod össze a dolgokat és arra meg naná hogy kíváncsi voltam miről fog szólni a történet! Hahahahaa :D dá jó lesz ázt á mindenit! ♥♥♥ Most már aztán tényleg tessék nagyon sietni mert tűkön ülök az izgatottságtól!! Nagyon tetszik a sztori elővezetése a sablon is.. olyan szolid de mégis vad :D Imádooom!!♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez a design is fél óra műve volt. Egy napig bajlódtam vele, de sebaj, mert ez kivételesen nekem is tetszik. :D
      Nagyon remélem, hogy tetszeni fog az első rész is, ha már így beleültettem a bogarat a fületekbe... :D

      UI.: Tiéd az első komment az oldalon, gratulálok! :3 ♥

      Törlés